Jumlah Paparan Halaman

Isnin, 14 Disember 2009

Frust...tapi ada berita gumbira.

Pagi tadi punyalah frust.
2 Jam menunggu untuk join sama dengan grup tu...tunggu patient...
Jalan sana sini...
last-last, bila patient dah sampai...kamipun dah sampai kat pintu masuk tempat tu...


MERBAHAYA


RADIASI TINGGI!



Waaaa....rasa nak menangis kat situ gak.
Melepas lagi peluang nak tengok kes.
Inilah ruginya bila kerja dalam persekitaran macam ni...kemudian mengandung...
tentu ada tempat yang memang dilarang masuk.

Akupun patah balik ofis.
Jauh gak...dekat 1km jugak rasanya.
Sampai ofis, dapat cal daripada CC...
Pegi pejabat dan...



Yahoo...dot com...!
minggu depan g KL...
Yey!!


Macam seronok je kan?
Tapi sebenarnya kena hadiri 'Talk' dan bengkel 9-5.
Bukan untuk suka-suka pun.

Tahun ni, memang tak pegi mana-mana lagi.
Tahun lepas, dapat gak pegi Terengganu...
Itupun tengah musim banjir dan hujan tak berhenti kat sana.
Pegi 1 hari je...kendian balik ikut KL...
Rasa tak larat sangat masa tu sebab tengah mabukkan putera.

Bukan mabuk kepada putera...
tapi masa tu putera baru 2-3 bln dalam kandungan.



Nampaknya putera kena tinggal dengan ayah kat Kg le jawabnya.
Sian pulak...
Tapi kesian lagi kat aku.
Mana pernah putera berlekang daripada umminya...






























Tidur malam pun rasa takleh jauh...
Huhu...
Cemane ni??

Putera dah umur 6 bulan lebih...
Kelmarin dah boleh meniarap sendiri tapi dengan macam-macam bunyi
jerit pekik sebab muka tertumus pada tilam.
lain-lain hari cuma mengiring je..
kemudian cepat-cepat terlentang balik ...agaknya takut tertumus muka kot.
hehehe...

Apa-apapun...hari ni rasa lebih ceria.
sebab, dah ada geng untuk breakfast n lunch
sambil sembang2.

2 ulasan:

  1. maceehh kak...
    macam ummi die...
    hehehe

    perasan sket..hehehe...

    BalasPadam